Hae tuotemerkkejä:

GULFF Ambulance Uv-liima

19,99 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

GULFF Ambulance liimat ovat fluoresoivia, kirkkaita ja pimeässä hehkuvia uv-liimoja esimerkiksi iskupisteiden tekoon. Liimaa on helppo leivttää ja suositeltavaa on tehdä ohuita kerroksia, käyttää lampun alla n. 5-7 sekuntia ja odottaa n. 5 sekuntia, kunnes pintaa voi koskettaa. Paksumpia kerroksia tehdessä valotusaikaa kannattaa pidentää 7-15 sekuntiin. Gulff Ambulance uv-liimat soveltuvat erinomaisesti myös talvikalastus-perhoihin. Huom. ravistettava tai sekoitettava huolellisesti ennen käyttöä.

Värit

  • Gulff Ambulance Chartreuse 15ml
  • Gulff Ambulance Pink 15ml
  • Gulff Ambulance Orange 15ml
  • Gulff Ambulance Red 15ml
  • Gulff Ambulance Yellow 15ml –
  • Gulff Ambulance Kingfisher Blue 15ml
  • Gulff Ambulance Purple 15ml

Uv-liimoja voi käyttää monipuolisesti erilaisissa sidonnan vaiheissa ja ne kuivuvat nopeasti jättämättä lopputulosta tahmeaksi. Gulff uv-liimalla lopputulos on täydellisen kuiva ja sileä. Liimaa on helppo levittää, ja tuoksu on mieto. Liimojen kaveriksi on suositeltavaa hankkia tehokas Gulff uv-lamppu. 365nm aallonpituuden LED tuottaa valoa juuri oikean määrän valoa aktivoidakseen uv-liiman. Muilla aallonpituuksilla toimivat lamput eivät ole yhtä tehokkaita kovettamaan Gulff UV-liimoja, jotka aktivoituvat 365 nm aallonpituuden valolla.

Liimat kuivuvat pinnan paksuudesta ja lampun tehokkuudesta riippuen n. 3-15 sekunnissa. Gulff uv -lampulla valottaessa lamppu viedään noin sentin etäisyydelle liimapinnasta ja pintaa valotetaan tietty aika kerroksen paksuudesta ja liiman ominaisuuksista riippuen. Ohueen kerrokseen liimaa, tai seokseen, jossa on normaali koostumus, riittää valotusajaksi n. 3-4 sekuntia. Paksumpi kerros tai liima -seos, jossa on paksumpi koostumus, vaatii valotusajaksi 7-15 sekuntia. Valotuksen päätyttyä lopputulosta voi kokeilla sormella, mutta liimapinnan on hyvä antaa jäähtyä ensin. Oikean valotusajan jälkeen liiman pinta on kuiva ja sileä. Valotusajan pituudella pääsee vaikuttamaan liiman elastisuuteen. Gulff -liiman kuivumisen nopeus johtuu seoksen kirkkaudesta ja uusista erityisistä ainesosista, joiden läpi valo pääsee kulkemaan erittäin nopeasti. Mikäli liimaa valottaa liian kauan, se voi kärytä ja muuttua väriltään kellertäväksi.

Liimojen käytössä on hyvä ottaa huomioon sidonnan pohjamateriaali. Erityismainintana huokoiset sidonta-materiaalit, joihin on suositeltavaa levittää ohut liimakerros useampaan otteeseen, ja suorittaa valotus kerroksien välillä, jotta huokosiin tunkeutuva liima saisi myös oikean määrän valotusta. Kuivumista voi heikentää ja haastaa myös metalli ja liuottavat aineet. Mikäli käytät liimaa ja jonkinlaista liuotinta perho -sidoksessa, on suositeltavaa antaa pinnan kuivahtaa vuorokauden yli, jotta liuotin pääsee haihtumaan liimapinnasta. Mikäli liima ei kuivu oikean pituisesta valotuksesta, valotuksen etäisyydestä, pohjamateriaalista riippumatta, on suositeltavaa tarkastaa uv-valon paristot. Pariston tehon heikentymisellä voi olla vaikutusta kuivumisen tehoon.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa