Hae tuotemerkkejä:

GULFF Special Resins Uv-liima

19,99 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

GULFF Special Resins Uv-liima on saatavilla väreissä meripihka, musta ja uusimpana moottoriöljy. Liimoja voi käyttää moniin käyttötarkoituksiin, nymfeissä, larvoissa, streamereissa ja erityisesti luonnollista lopputulosta jäljittelevissä sidoksissa.

Gulff -tuotteet edustavat alan parasta laatua, innovaatiota ja tekniikkaa. Tuotteiden raaka-aineet ja pakkausmateriaalit on käyttäjäystävällisiä ja valmistettu ympäristövaatimuksien mukaisesti. Liimojen pääraaka-aine on biohajoava ja liimojen pakkaukset ovat kierrätettäviä. Perhonsidontaan kehitettyjä laadukkaita Uv-liimoja voi käyttää monipuolisesti erilaisissa sidonnan vaiheissa ja ne kuivuvat nopeasti, jättämättä lopputulosta tahmeaksi. Gulff uv-liimalla lopputulos on täydellisen kuiva ja sileä. Liimaa on helppo levittää, ja tuoksu on mieto. Liimojen kaveriksi on suositeltavaa hankkia tehokas Gulff uv-lamppu. 365nm aallonpituuden LED tuottaa valoa juuri oikean määrän valoa aktivoidakseen uv-liiman. Muilla aallonpituuksilla toimivat lamput eivät ole yhtä tehokkaita kovettamaan Gulff UV-liimoja, jotka aktivoituvat 365 nm aallonpituuden valolla.

Diry Motor Oli 15ml UUSI – Must hankinta erityisesti haukiperhojen sitojille. Väriltään likaista moottoriöljyä muistuttava liima on erinomainen moniin käyttötarkoituksiin nymfien, larvojen ja streamereiden sidontaan.

Amber 15ml – Liimaseos on sävyltään kevyt hunaja. Liima on suunniteltu erityisesti tuomaan kauniita luonnollisia yksityiskohtia perhoihin. Parhaimmillaan pienissä hyönteisperhoissa. Liiman peittävyys 5%.

Black 15ml – Liimaseos on väriltään musta ja sopii mm. selkä ja pää -liimauksiin larva -sidoksissa.

Liimat kuivuvat pinnan paksuudesta ja lampun tehokkuudesta riippuen n. 3-15 sekunnissa. Gulff uv -lampulla valottaessa lamppu viedään noin sentin etäisyydelle liimapinnasta ja pintaa valotetaan tietty aika kerroksen paksuudesta ja liiman ominaisuuksista riippuen. Ohueen kerrokseen liimaa, tai seokseen, jossa on normaali koostumus, riittää valotusajaksi n. 3-4 sekuntia. Paksumpi kerros tai liima -seos, jossa on paksumpi koostumus, vaatii valotusajaksi 7-15 sekuntia. Valotuksen päätyttyä lopputulosta voi kokeilla sormella, mutta liimapinnan on hyvä antaa jäähtyä ensin. Oikean valotusajan jälkeen liiman pinta on kuiva ja sileä. Valotusajan pituudella pääsee vaikuttamaan liiman elastisuuteen. Gulff -liiman kuivumisen nopeus johtuu seoksen kirkkaudesta ja uusista erityisistä ainesosista, joiden läpi valo pääsee kulkemaan erittäin nopeasti. Mikäli liimaa valottaa liian kauan, se voi muuttua kellertäväksi ja kärytä.

Liimojen käytössä on hyvä ottaa huomioon sidonnan pohjamateriaali. Erityismainintana huokoiset sidonta-materiaalit, joihin on suositeltavaa levittää ohut liimakerros useampaan otteeseen, ja suorittaa valotus kerroksien välillä, jotta huokosiin tunkeutuva liima saisi myös oikean määrän valotusta. Kuivumista voi heikentää ja haastaa myös metalli ja liuottavat aineet. Mikäli käytät liimaa ja jonkinlaista liuotinta perho -sidoksessa, on suositeltavaa antaa pinnan kuivahtaa vuorokauden yli, jotta liuotin pääsee haihtumaan liimapinnasta. Mikäli liima ei kuivu oikean pituisesta valotuksesta, valotuksen etäisyydestä, pohjamateriaalista riippumatta, on suositeltavaa tarkastaa uv-valon paristot. Pariston tehon heikentymisellä voi olla vaikutusta kuivumisen tehoon.

Huom! Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Lamppua käyttäessä on suositeltavaa käyttää suojalaseja. Mikäli tuote pääsee kosketuksiin ihon kanssa, pese runsaalla vedellä ja saippualla altistuneet ihoalueet. Jos kemikaalia joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti runsaalla vedellä usean minuutin ajan (ja poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti). Mikäli ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa, hakeudu lääkäriin. Jos silmien ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa