Hae tuotemerkkejä:

MAUI JIM Alenuihaha

265,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

MAUI JIM Alenuihaha aurinkolasit suojaavat herkkiä silmiä merellä, järvellä, joella ja kaikessa vapaa-ajan toiminnassa. Patentoidut polarisoidut linssit poistavat heijastukset vedenpinnalta ja tarjoavat terävän näkymän veden pinnan alle. Linssit antavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle. Alenuihaha aurinkolasien suorakulmaiset kehykset sopivat parhaiten suurikokoisille kasvoille ja täydentää hienosti hienosti neliön-, ovaalin-, pyöreän- ja sydämenmuotoisia, sekä pitkiä kasvoja. Alenuihaha kalastuslasit ovat kestävät ja kevyet ja tarjoavat mukavuutta koko kalastuspäivän ajaksi.

Maui Jim -aurinkolasit syntyivät Havaijin auringon alla. Tällä hetkellä Maui Jim on maailman nopeimmin kasvava polarisoitujen linssien valmistaja. Patentoitu PolarizedPlus2-teknologia on kehitetty parantamaan näkymää kaikenlaisessa valossa.

PolarizedPlus2 -linssit poistavat 99% häikäisevästä heijastuksesta, 100% haitallisista UV-säteistä, sekä suodattavat 95% sinisestä valosta (HEV), ja korostavat värejä ennennäkemättömällä tavalla. Linsseissä on vettä ja rasvaa hylkivä pinnoite ja lasit tarjoavat käyttäjälleen pitkäaikaisen ja laadukkaan käyttökokemuksen.

Kaikki Maui Jim -aurinkolasit ovat Yhdysvaltojen ihosyöpäsäätiön (Skin Cancer Foundation) suosittelemia, koska ne tarjoavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle.

Tarkemmat lasikohtaiset tiedot:

 • Linssi: ST-lasi, Super Thin (ST) -lasi  tarjoaa terävimmän optiikan. Se on 32% ohuempi ja kevyempi kuin standardilinssi, ja se tarjoaa parhaimman naarmun- ja liuotteenkestävyyden.
 • Kehys: Nailon
 • Malli: Wrap
 • Koko: Large
 • Sarana: Jousisarana
 • Linssin leveys: 64mm
 • Linssin korkeus: 44mm
 • Nenäkaari: 14mm
 • Nenäsilta: Kiinteä satula-silta, jossa upotetut kumiset nenätyynyt, jotka lisäävät mukavuutta
 • Aisa: 123mm
 • Lasit toimitetaan suojakotelossa ja lasien mukana tulee puhdistusliina/säilytyspussi
 • Saatavilla olevat mallit: Hawaii Lava™ linssi Burgundy Stripe kehyksellä, HCL® Bronze linssi Dark Brown Stripe kehyksellä, Blue Hawaii linssi Blue Black Stripe kehyksellä, Neutral Grey linssi Grey Black Stripe kehyksellä

PolarizedPlus2-linssi värivaihtoehdot MAUI JIM Alenuihaha aurinkolaseissa:

Hawaii Lava™ – Maui Jimin uusin trendaava linssivaihtoehto punaisella peilipinnoitteella tarjoaa uuden tyylikkään ilmeen ja hämmästyttävän kirkkaat ja intensiiviset värit kuin muut Maui Jim -linssit. Peilipinnoite vähentää linssin läpi kulkevan valon määrää, poistaa häikäisyn ja tehostaa värejä ja kontrasteja. Erinomainen linssi kirkkaaseen keliin ja vaihtelevaan valoon! Hawaii Lava linssissä on pohjalla HCL® Bronze linssi.

HCL® Bronze – Suurikontrastiset linssit – Erinomainen kontrastin ja värien tehostus vaihtelevissa valo-olosuhteissa. Loistava valinta niille, jotka pitävät lämpimästä, hennon pronssisesta sävystä. Monipuolinen ja hyvin suosittu linssin väri Suomessa, kalastukseen, vaeltamiseen, autoiluun ja moottoripyöräilyyn.

Neutral Grey – Tarjoaa parhaan mahdollisen valon himmennyksen kirkkaassa ja suorassa auringonvalossa, mutta tehostaa samalla värejä ja kontrastia.

Blue Hawaii – Suosituimpien mallien trendikkääksi vaihtoehdoksi kehitetty Blue Hawaii tarjoaa uuden, tyylikkään ilmeen sekä samat upeat intensiiviset ja kirkkaat värit kuin muut Maui Jim -linssit. PolarizedPlus2 Neutral Grey -linssien ulkopintaan on levitetty sininen peilipinnoite, joka vähentää linssin läpi kulkevan valon määrää, poistaa häikäisyä ja tehostaa värejä ja kontrastia. Linssit tarjoaa parhaan mahdollisen valon himmennyksen kirkkaassa ja suorassa auringonvalossa. Lasit ovat täsmävalinta kalastukseen järvellä ja merellä.

Takuu

Lasien alkuperäiselle ostajalle myönnetään kahden vuoden takuu ostopäivästä laskien materiaali- ja valmistusvikojen varalta. Nenätallat ja aisat ovat maksuttomia niin kauan, kun osia on saatavilla. Valintamme mukaan korjaamme tai vaihdamme kaikki vialliset Maui Jim -aurinkolasit, paitsi jos on kyseessä on asiattomasta tai väärästä käytöstä aiheutunut vahinko.

Maui Jim Sunglasses