Hae tuotemerkkejä:

PK-PRO Meritaimensetti

659,00 839,00 

Välineet mertsarin perhokalastukseen edulliseen yhteishintaan! Valitse settiin kahdesta kelavaihtoehdosta mieleisempi.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

PK-PRO Meritaimensetti on laadukas perhokalastussetti meritaimenen rannikkokalastukseen. Tähän valmissettiin kuuluu Guideline LPX Coastal -perhovapa ja Vision Meri -perhosiima, joista löytyy tarvittavat ominaisuudet rannikolle, tuulisiin sääolosuhteisiin sekä raskaammillekin perhoille. Setin kelan voit valita kahdesta erinomaisesta ja käyttötarkoitusta palvelevasta vaihtoehdosta, Guideline Favo ja Vision XO perhokelasta. Settiin kuuluu myös pohjasiima sekä yksi valmisperukesiima.

LPX Coastal 9’3 #7 perhovavan toiminta on melko nopea ja tyvessä oleva voima helpottaa heittämistä kovempaakin tuulta uhmatessa. Vapaan on saatu uskomaton suorituskyky ja kestävyys, keveydestä huolimatta ja vavasta on voitu valmistaa kevytkärkinen ja entistä pidempi, uhraamatta nopeaa toimintaa. Vaikka vavassa on lisäpituutta 7,5cm, on se saatu kevyiksi ja tuntumaan käytössä lyhyemmiltä, mikä vähentää samalla myös heittämisestä aiheutuvaa rasitusta. Kaiken kaikkiaan samat ominaisuudet kuin 9 jalan vavoissa, mutta suuremmalla ulottuvuudella.

Vision Meri WF8 (19g) Fast Inter to S3 on rannikkokalastukseen kehitetty supersiima. Siimassa on kelluva runko ja hitaasti uppoava kärki. DuraSlim™ päällyste mahdollistaa ohuemman juoksusiiman uhraamatta kestävyyttä. Vain vähän venyvä ydin parantaa tärppien havaitsemista ja perhon uittotuntumaa, ja se myös välittää heittoenergiaa paremmin. Tehdasvalmisteiset loopit siiman molemmissa päissä helpottavat perukkeen ja pohjasiiman liittämistä. Meri siiman Fast Inter to S3 on huippu valinta nopeaan uittoon, tuulisiin olosuhteisiin.

Kelavaihtoehdoista Vision Xo #7/8 on tehty raskaaseen kalastukseen merelle, joelle ja järvelle. Xo on omiaan myös lohenkalastukseen yhdenkäden vavalla. Kelassa on tasainen ja tehokas levyjarru, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja hiililevystä. Toisena vaihtoehtona on Guideline Favo #7/9, joka on hyvä sekä huokeampi hintainen työväline mertsarin kalastukseen, mutta kelan jarrupaketti ei ole täysin tiivis, joten kela on hyvä huuhdella suolaisen veden jäljiltä

Setti sisältää:

  • Guideline LPX Coastal 9’3 #7 -perhovapa
  • Guideline Favo #7/9 tai Vision Xo #7/8 -perhokela
  • Vision Meri WF8 (19g) Fast Inter to S3 – perhosiima
  • Guideline Egor+ FC Leaders 01X 0,33mm, 9ft -valmisperuke
  • Vision Bäkkäri chartreuse 150m / 30lb -pohjasiima