Hae tuotemerkkejä:

WAPSI Antron Dubbing

2,29 2,99 

Supersuosittu Antron on aavistuksen kimaltavaa dubbingia, joka tuo perhoosi eloa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

WAPSI Antron Dubbing on erittäin suosittu ja helppokäyttöinen sidontamateriaali monien perhojen sidontaan, esimerkiksi uppoperhojen. Aavistuksen kimaltava materiaali tuo perhoon eloa. Materiaalista voi tehdä niin rungot, kuin iskupisteetkin.

Saatavilla myös Eumer Antron dubbing

Antron Dubbing on maailman kuuluisin dubbing ja sitä on yritetty aina kopioida, mutta ne pitää edelleen pintansa yhtenä maailman suosituimmista dubbingina. Black Gnat on edelleen Suomen myydyin dubbing, ollut jo vuosikymmeniä ja siitä tehdään edelleen parhaat streamereidin puppelipäät. Chinese Red on kirkkaana punaisena värinä hyvin monikäyttöinen iskupisteistä aina koko rungon dubbauksiin ja Hares Ear on kenties maailman suosituimman nymphin oikea runkoväri. Materiaalina Antron on helppo käyttää ja voit dubata sitä helposti sormilla, jonka jälkeen dubbaus on helppo harjata hieman auki tai voit dubata myös kireitä dubbauksia lenkillä. Saat näyttäviä sekä kalastavia perhoja aikaiseksi hyvin nopeasti ja helposti. Dubbingissa mukana hieman kimalletta, joka antaa lisää elävyyttä perhoon.

Maailman kuuluisimmat kimalledubbingit tulevat Wapsilta. Niihin lukeutuu tietenkin mm. Super Bright, SLF Prism sekä Saltwater Dubbing. Kun dubbingeista puhutaan, on vaikea kuvitella sidontapöytää, jolta ei löytyisi Hedronin Flashabou-dubbingia. Näistä kaikista on helppo tehdä kauniit ja kalastavat perhot. Dubbingit ovat hyvin suuri osa perhosidontaa, koska dubbingit ovat isossa roolissa perhoissa. Onkin tärkeää, että sidontapöydältä löytyy useita eri dubbingeja, jotta sinulla on aina oikeanlaista dubbingia. Dubbingit jaetaan karkeasti kolmeen ryhmään. Pintaperhodubbingit, kuten esimerkiksi Super Fine. Uppoperhodubbingit, kuten esimerkiksi Antron. Kolmas ryhmä on kimalledubbingit, esimerkiksi Super Bright.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa