Hae tuotemerkkejä:

WAPSI Super Fine Dubbing

2,90 3,40 

Hieno ja kevyt Super Fine Dubbing kelluttaa pintaperhoa ja sopii erinomaisesti myös kaikenlaisiin pieniin uppoperhoihin.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

WAPSI Super Fine Dubbing on erittäin hienoa ja kevyttä keinokuitu-dubbingia, joka soveltuu kaikenlaisiin pikkuperhoihin. Tätä erittäin pehmeää ja hentoista dubbingia on helppo käyttää ja siitä tulee vaivattomasti hienot rungot. Värit eivät haalistu eikä muutu, joten voit käyttää Super Fine-dubbingia myös larvoissa, nympheissä ja pupissa. Materiaali ei ime vettä itseensä, joten se toimii erityisen hyvin pintaperhoissa.

Maailman kuuluisimmat kimalledubbingit tulevat Wapsilta. Niihin lukeutuu tietenkin mm. Super Bright, SLF Prism sekä Saltwater Dubbing. Kun dubbingeista puhutaan, on vaikea kuvitella sidontapöytää, jolta ei löytyisi Hedronin Flashabou-dubbingia. Näistä kaikista on helppo tehdä kauniit ja kalastavat perhot. Dubbingit ovat hyvin suuri osa perhosidontaa, koska dubbingit ovat isossa roolissa perhoissa. Onkin tärkeää, että sidontapöydältä löytyy useita eri dubbingeja, jotta sinulla on aina oikeanlaista dubbingia. Dubbingit jaetaan karkeasti kolmeen ryhmään. Pintaperhodubbingit, kuten esimerkiksi Super Fine. Uppoperhodubbingit, kuten esimerkiksi Antron. Kolmas ryhmä on kimalledubbingit, esimerkiksi Super Bright.

Paino Ei saatavilla/-tietoa